Hero image

Word ambassadeur van Svea Solar

Verander samen met ons de wereld, én verdien je zonne-installatie terug.

Draag Svea Solar aan bij anderen

Het kopen van een zonne-installatie kan overweldigend zijn. Met jouw ervaring en inzicht kunnen geïnteresseerden uit je omgeving helpen bij hun overstap naar zonne-energie. Wanneer iemand via jou zonnepanelen van Svea Solar laat plaatsen, krijgen zij €100,- korting op de factuur en ontvang jij als beloning €100,-. Zo maak je samen met ons de wereld een stukje groener en verdien je bovendien je investering in zonnepanelen terug. Je kunt onbeperkt nieuwe klanten aanbrengen.

Zo werkt het:

Samen veranderen we de wereld

 • Vertel over Svea Solar

  Ben je blij met je zonne-installatie? Deel jouw ervaring in je netwerk.

 • Deel je Ambassadeurscode

  Vraag je Ambassadeurscode bij ons aan en deel deze met je geïnteresseerde kennis. Deze kennis vult zijn of haar contactgegevens én jouw Ambassadeurscode in via www.sveasolar.nl/ambassadeur-offerte.

 • Wacht tot installatie

  Je kennis krijgt €100,- korting op de factuur. Wanneer de offerte akkoord is en de installatie is geplaatst, is jouw doorverwijzing definitief goedgekeurd.

 • Ontvang €100,- cashback

  Jij krijgt de bonus op je rekening gestort.

Mooie woorden van onze klanten

James ⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn ervaring waren zeer goed met dit bedrijf. Er werd goed naar onze wensen geluisterd dus we kwamen niet voor verrassingen te staan tijdens het installeren van de panelen. Ook daarna was er nog goed contact. Ik heb Svea Solar dan ook aangeraden bij een goede vriend van ons. Ook hij had dezelfde positieve ervaring.

Jan ⭐⭐⭐⭐

Heb nu de zonnepanelen 1 jaar. Ben er zeer tevreden over. De opbrengst voldoet meer dan verwacht. Vanaf het begin is alles soepel verlopen. Goed geadviseerd, offerte duidelijk, installatie netjes overeenkomstig vooraf doorgesproken wensen. Hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Sharmila ⭐⭐⭐⭐

Vanaf de offerte aanvraag tot en met het plaatsen is het super gegaan. Bedankt sales medewerker voor het beantwoorden van mijn vragen, en de snelle terugkoppeling de volgende dag. Zeer aanbevolen!

De voorwaarden van het ambassadeursprogramma

- Je kunt een ambassadeurscode aanvragen vanaf het moment dat je een offerte van Svea Solar hebt ondertekend.

- De beloning geldt alleen als de nieuwe klant via dit offerteformulier in combinatie met een ambassadeurscode een aanvraag heeft ingediend: sveasolar.nl/ambassadeur-offerte.

- De beloning geldt alleen als de nieuwe klant nog niet eerder een offerte heeft aangevraagd bij Svea Solar.

- De beloning wordt bij de nieuwe klant verrekend op de eindfactuur. De ambassadeur, dus de aandrager, ontvangt €100,- beloning op zijn of haar bankrekening nadat de installatie bij de nieuwe klant compleet is.

- De nieuwe klant krijgt één keer een bonus uitbetaald, ook als hij of zij verschillende zonne-installaties of batterijen bestelt.

- De ambassadeur kan onbeperkt nieuwe klanten aandragen.

- De actie geldt niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

- De actie geldt alleen voor particuliere klanten. Zakelijke klanten zijn uitgesloten van de actie.

- Svea Solar behoudt het recht om ambassadeurs uit te sluiten van het Ambassadeursprogramma bij misbruik van de actie.

- Svea Solar behoudt het recht om de actie in te trekken of te wijzigen.