Zonnepanelen advies

Ieder huishouden heeft andere energiebehoeftes. Daarom kijken wij naar wat jij écht nodig hebt. Bij Svea Solar ben je verzekerd van een deskundig advies over een zonnesysteem voor bij jou thuis. Op maat gemaakt door een specialist, passend bij jouw specifieke situatie, wensen en behoeften.

Waarom 50.000 huishoudens kozen voor het advies van Svea Solar

Wij kijken verder dan je dakoppervlak en oriëntatie van je dak. We houden ook rekening met zaken die je toekomstige energieverbruik beïnvloeden. Zoals kinderen die uit huis gaan en of je plannen hebt om een elektrische auto aan te schaffen.

Zonder een op maat gemaakt advies loop je het risico op een systeem dat niet voldoet aan jouw energiebehoefte. Hierdoor loop je al snel besparingen mis, wat zonde is nu energie elk jaar duurder wordt. Wij ontwerpen daarom samen met jou een zonnesysteem dat precies bij je situatie past. Voor nu en in de toekomst.

Persoonlijk advies ontvangen

Er zijn twee manieren om een persoonlijk advies voor zonnepanelen ontvangen. Laat je adres achter in dit formulier of gebruik de dakscan om direct zelf te zien hoeveel zonnepanelen er op je dak passen. Welke manier je ook kiest, we bieden je altijd een vrijblijvend en persoonlijk advies. Op basis van je adres en een kort telefoongesprek maken wij een legplan dat past bij jouw wensen en behoeften. 

De stappen voor een persoonlijk advies

We geven je in vier eenvoudige stappen persoonlijk advies voor een zonnesysteem:

  • Stap 1: Geef je adres door

  • Stap 2: Telefonische kennismaking

  • Stap 3: Adviseur maakt en bespreekt jouw persoonlijke legplan

  • Stap 4: Inplannen vrijblijvende schouw

Stap 1: Geef je adres door

Je begint met het doorgeven van jouw adresgegevens. Onze adviseur bekijkt en beoordeelt je dak alvast online voordat we je bellen.

Stap 2: Telefonische kennismaking

We bellen je op om met je kennis te maken. Wat is je woonsituatie? Hoeveel personen wonen in je huishouden? Wat is je huidige energieverbruik? En heb je al specifieke wensen voor een zonnesysteem of nog niet? In onze welkomstmail ontvang je een link naar de agenda van onze adviseurs. Hiermee kun je zelf een belafspraak inplannen op een tijdstip dat jou uitkomt. Maak je daar geen gebruik van, dan bellen onze adviseurs je zelf.

Stap 3: Adviseur maakt en bespreekt jouw persoonlijke legplan

Na het telefoongesprek maakt de adviseur een legplan. We kijken welk dakvlak het beste is en hoeveel panelen je nodig hebt voor je energiebehoefte. Je krijgt direct het kostenplaatje van het systeem. De adviseur neemt het plan met je door en beantwoordt al je vragen.

Stap 4: Inplannen vrijblijvende schouw

Je begint met het Ben je enthousiast over het legplan? Dan plannen we een schouw in. We komen dan bij je thuis om je dak en meterkast te beoordelen en de locatie van de omvormer te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de installatiedag nog soepeler gaat verlopen. Klinkt dit goed? Dan neemt jouw adviseur contact met je op om de installatie te plannen!