Profiteren van de zon lukt extra goed als je weet dat het goed zit


Zorgeloos genieten van zonne-energie staat centraal in onze Scandinavisch geïnspireerde benadering van kwaliteit en service. Hoe doen we dit? We selecteren onze producten met een scherp oog voor duurzaamheid en veiligheid. Zo profiteer jij van langdurige garanties op het zonnesysteem en installatie. Daarnaast leveren wij 6 jaar lang garantie op de verwachte opbrengst.

Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten!

De garanties die je moet hebben

Met onze garanties zit je goed. Ze zorgen ervoor dat je zonnepanelen lang mee gaan en blijven presteren. Zo haal je alles uit je slimme investering. Wij bieden 4 soorten garanties naast onze unieke opbrengstgarantie.

Vermogensgarantie

Jouw panelen blijven krachtig. Na 25 jaar leveren ze nog steeds minimaal 80% van de energie die ze als nieuw gaven. Dat beloven we.

Installatiegarantie

Tot twee jaar na installatie verhelpen we lekkages aan je dak (gerelateerd aan het installatiewerk). Ook staan we garant voor correcte elektrotechnische aansluitingen tot vijf jaar na installatie.

Productgarantie

Deze garantie wordt vanuit de fabrikant gegeven en is afhankelijk van je type paneel. Voor zonnepanelen varieert dat van 25 tot 30 jaar, voor omvormers 12 tot 25 jaar, en voor optimizers vaak 25 jaar.

Systeemgarantie

Ontstaat er een gebrek aan je zonnesysteem binnen 10 jaar na installatie? Dan zullen wij het systeem repareren of vervangen.

Svea's unieke opbrengstgarantie

Bij ons krijg je 6 jaar lang de garantie dat je installatie opbrengt wat we beloven. En als de zon minder schijnt dan verwacht? Dan vergoeden wij 80% van de gemiste opbrengst van wat wij hebben beloofd. Zo weet je zeker dat zonnepanelen van Svea Solar een slimme investering zijn.

Weten wat jouw dak oplevert? Onze adviseurs doen een nauwkeurige berekening van je dak en vertellen je hoeveel je dak opbrengt. Gratis en vrijblijvend.

Meer over garanties

Op welke garanties maak ik aanspraak?

Hoe vaak moet je zonnepanelen vervangen?

Zijn garanties overdraagbaar naar een nieuwe bewoner?

Hoe vaak hebben zonnepanelen onderhoud nodig?

Hoe kun je zien of een zonnepaneel stuk is?