Wat zijn de kosten van 6 zonnepanelen inclusief montage?

De kosten van 6 zonnepanelen inclusief montage kunnen variëren tussen aanbieders. Bij Svea Solar gebruiken we de krachtigste zonnepanelen die in de markt beschikbaar zijn. Zo haal jij het maximale uit je dak en profiteer je van de beste garanties.

Wanneer je een pakket van 6 zonnepanelen inclusief installatie koopt, worden deze veilig en optimaal geïnstalleerd door onze erkende installateurs.

Disclaimer: Onderstaande berekening is een indicatie en kan afwijken van de werkelijkheid. De berekening is gebaseerd op de gemiddelde zonne-instraling in Nederland, een efficiëntie van de opbrengst van 85% (0.85) en een kWh-prijs van0,35.

Pakket van 6 stuks:

6x 465Wp zonnepanelen

Besparing per jaar: 830 euro

Opgewekt stroom per jaar: 2511 kWh

Prijs: Vraag een offerte aan voor een exacte prijs

Optimizers: Haal meer uit je pakket van 6 zonnepanelen

Heb je een dak dat gedeeltelijk in de schaduw ligt? Dan werken niet alle 6 zonnepanelen optimaal. Om dit op te lossen gebruiken we optimizers.

Optimizers zijn kleine apparaten die aan de achterkant van ieder paneel bevestigd worden. Ze optimaliseren de prestaties van individuele zonnepanelen en zorgen voor een hogere opbrengst van je systeem.

Opbrengst van een pakket van 6 zonnepanelen

Gemiddeld wekken 6 zonnepanelen jaarlijks tussen de 1.500 en 2.000 kWh op. Dit komt overeen met ongeveer 40% tot 50% van het jaarlijkse energieverbruik van een gemiddeld huishouden. Bij Svea Solar bieden we het Design zonnepaneel met 435 Wp en het Pro zonnepaneel met 465 Wp aan. Voor de verwachte besparing van 6 zonnepanelen rekenen we met het Pro-paneel van 465 Wp.

De berekening gaat als volgt:

Aantal zonnepanelen x vermogen per paneel per jaar x prestatiecoëfficiënt 0.85 x stroomprijs €0,35

Voorbeeldberekening:

8 x 465 x 0.85 x 0.35 = 830 euro (jaarlijkse besparing)

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag

Waarom 6 zonnepanelen kopen bij Svea Solar?

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Passen er 6 zonnepanelen op mijn dak?

Wat zijn mijn betaalopties voor de aanschaf van 6 zonnepanelen?

Hoeveel stroom kan ik opwekken met 6 zonnepanelen?