Real-time inzicht in de prestaties van jouw zonnesysteem

Met een monitoringsportaal heb je 24/7 inzicht in de opbrengst van je zonnesysteem. Zo zie je precies wanneer jouw systeem zonne-energie opwekt en wanneer je van gratis energie profiteert. Door dit inzicht maak jij slim gebruik van je systeem en verdien je ‘m nóg sneller terug.

Hoe werkt het monitoringsportaal?

Je omvormer wordt verbonden met het internet via je eigen wifi-verbinding. De data van de omvormer wordt vervolgens via een veilige verbinding naar je monitoringportaal gestuurd. Simpel hè? Zo heb jij 24/7 live inzicht in de prestaties van je zonnepanelen, via je smartphone of je computer.

24/7 inzicht in de prestaties van je systeem

In het monitoringsportaal vind je real-time data van jouw systeem op dagniveau, per maand en per jaar. Hierdoor kun je zien op welk moment de opbrengst het hoog is. Zo weet je dus precies wanneer het slim is om energie te verbruiken. Of is een van je zonnepanelen uitgevallen? Dan zie je dit ook terug in het portaal. Het maakt niet uit of je thuis bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot de energieproductie van je systeem.

Gratis inbegrepen bij jouw systeem

Het mooiste van alles? Dit monitoringsportaal is standaard, en dus gratis, inbegrepen bij jouw systeem. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij geloven dat inzicht in je energieproductie jou helpt om optimaal te profiteren van je investering. Na installatie van jouw zonnesysteem zetten wij het monitoringsportaal kosteloos voor je klaar.

Hulp nodig?

Mocht je omvormer nog niet verbonden zijn met het internet, geen zorgen. Onze klantenservice staat klaar om je telefonisch of via e-mail te helpen. Je kunt ons bereiken via support@sveasolar.nl.

Onthoud: alleen als jouw systeem online is, kunnen wij meekijken bij eventuele problemen of om de opbrengstgarantie te bepalen.