Klantervaring Alexander Schauer

Date14.10.2022
AuthorSvea Solar

‘‘Het proces bij Svea Solar verliep ongecompliceerd en soepel’’

In de zomer van 2021 kozen Alexander Schauer en Anton Pflaum voor een zonnesysteem van Svea Solar. In ons korte interview doen ze verslag van hun ervaring met Svea Solar.

Kunnen jullie je kort even voorstellen?

Wij zijn Alexander Schauer (34) en Anton Pflaum (35). We hebben een Duitse herder genaamd Nala, ze is 7 jaar oud. We wonen in een vrijstaand huis.

Klantervaring Alexander Schauer

Waarom heb je gekozen voor een zonnesysteem?

We kozen voor een zonnesysteem vanwege de stijgende elektriciteitskosten. Onze energierekening werd zo hoog dat we de overstap wilden maken naar zonnepanelen.

Hoe reageerde je omgeving op je zonnepanelen?

Onze omgeving was erg blij voor ons. Vooral omdat alles snel en zonder veel wachttijd werd geïnstalleerd.

Alexander Schauer 2

Waarom heb je voor Svea Solar gekozen?

Svea Solar biedt een totaalpakket, waardoor we zelf bijna niets meer hoefden te regelen. Svea Solar was beter dan de regionale aanbieders die we kenden.

Bespaar je nu al op je energierekening?

Het is nu 10 maanden geleden dat ons zonnesysteem is geïnstalleerd, en ja, we merken dat we nu al meteen geld besparen op onze energierekening. Die is lang niet meer zo hoog als voorheen.

Alexander Schauer

Wat vond je van het installatieproces?

Het installatieproces was ongecompliceerd en verliep soepel, schoon en veilig. Er waren geen bijkomende kosten. Het totaalpakket is ook écht een totaalpakket.

Zou je Svea Solar aan anderen aanbevelen?

Ja zeker, we hebben al zeker 10 klanten doorverwezen naar Svea Solar.

Zonnepanelen van Svea Solar

Ben je benieuwd wat een zonnesysteem in jouw situatie kan betekenen? Bereken je dak of vraag direct een gratis offerte aan. Onze Svea-experts kijken graag met je mee!