Klantervaring Andre Bender

Klantervaring Andre Bender

‘‘Ik zou Svea Solar zeker aanbevelen, dus dat doe ik ook!’’

Eind 2021 kozen Andre Bender en zijn gezin voor een zonnesysteem van Svea Solar. In ons korte interview doet de familie verslag van hun ervaring met Svea Solar.

Andre, kun je jouw gezin kort even voorstellen?

Wij zijn Andre (47) en Astrid (53) Bender met zoon Noel (17). Wij wonen sinds 2006 in ons huis, een tweekapper. Ik ben kwaliteitstechnicus in de metaalindustrie, mijn vrouw is servicemedewerker in het ziekenhuis en mijn zoon volgt een opleiding tot procestechnoloog.

Testimonial-Bender-02

Waarom heb je gekozen voor een zonnesysteem?

We twijfelden er al een tijdje over, maar de doorslaggevende factor was de stijgende elektriciteitsprijs. Het milieuaspect was voor ons ook een reden om over te stappen naar zonnepanelen. De zon is oneindig, én gratis! We zijn nu minder afhankelijk van elektriciteitsprijzen en op de lange termijn komt dit ook het milieu ten goede.

Hoe reageerde je omgeving op je zonnepanelen?

We krijgen vaak de vraag waar we ons systeem hebben gekocht, hoeveel elektriciteit het systeem produceert en wat het ons heeft gekost. Als we erover praten zijn we trots. We hadden het veel eerder moeten beslissen.

Waarom heb je voor Svea Solar gekozen?

We hebben om verschillende redenen voor Svea Solar gekozen. We zagen dat IKEA, als bekend en gerenommeerd merk, achter jullie producten staat. De prijs-kwaliteitverhouding van jullie product is uitstekend en jullie website was overzichtelijk en duidelijk.

Testimonial-Bender-03

Bespaar je nu al op je energierekening?

Sinds de eerste maand hebben we al onze maandelijkse kosten met 50% kunnen verlagen van € 79,- naar € 40,-.

Wat vond je van het installatieproces?

Ik ben daar zeer positief over. Na installatie was de communicatie wat moeizamer, maar dit komt door de sterke toename van de vraag naar zonnesystemen. Uiteindelijk ben ik ook met mijn laatste vraag nog goed geholpen.

Zou je Svea Solar aan anderen aanbevelen?

Ja, zeker. Ik zou Svea Solar aanbevelen aan anderen en dat doe ik ook! Iedereen die de mogelijkheid heeft om zonnepanelen te plaatsen zou het moeten doen.