Hero image

Klantervaringen

Laat je overtuigen door onze Power Shifters.

Leer onze Power Shifter community kennen

Wat is de Power Shifter Community? In minder dan twee uur levert de zon meer energie aan de aarde dan wij in een heel jaar verbruiken. Dit is schone, grenzeloze energie. De Power Shifter Community bestaat uit onze klanten en medewerkers, die samen proberen deze energie vrij te maken en op een zinvolle manier te transformeren om onze wereld op een positieve manier te veranderen. Hier lees je over ervaringen van drie Power Shifters die sinds enkele maanden de trotse eigenaars zijn van een zonnesysteem.

We are Power Shifters

Andre Bender

‘’Ik zou Svea Solar zeker aanbevelen, dus dat doe ik ook!’’

De familie Bender heeft sinds maart 2022 een eigen zonnesysteem op hun dak, waarmee ze gratis en groene stroom produceren. Dit is ook meteen terug te zien in hun energierekening. Dankzij de zonnepanelen kon het gezin hun maandelijkse energierekening met 50% verlagen. De familie Bender is blij met hun eigen zonnesysteem en positief over de ervaring met Svea Solar. Het gezin was vooral onder de indruk van het persoonlijke contact, waarbij rekening werd gehouden met alle individuele omstandigheden en de gezinssituatie.

Geschatte besparingen

De volgende schatting is gebaseerd op het geïnstalleerd vermogen bij de familie Bender van 15 zonnepanelen.

production per yearProductie per jaar

4.417 kWh

savings per yearJaarlijkse besparingen

897 €

Klantervaring zonnesysteem Familie Bender

Martin Eggert

"We hebben Svea Solar al bij 3 buren aanbevolen en ook daar is alles prima verlopen!"

Duurzaamheid speelt een grote rol in het leven van Martin Eggert en zijn vriendin Kerstin. Zij vinden het belangrijk om groene stroom te produceren en hun eigen verbruik te minimaliseren. Ze zijn blij dat ze nu de duurzame stroom die ze zelf hebben opgewekt, kunnen gebruiken wanneer ze thuis elektrische apparaten gebruiken.

Geschatte besparingen

De volgende schatting is gebaseerd op het geïnstalleerd vermogen bij Martin Eggerts van 11 zonnepanelen.

production per yearProductie per jaar

4.043 kWh

savings per yearJaarlijkse besparingen

773 €

Klantervaring zonnesysteem Familie Eggert

Alexander Schauer

"Het proces bij Svea Solar verliep ongecompliceerd en soepel"

In augustus 2021 kozen Alexander Schauer en Anton Pflaum voor een zonnesysteem van Svea Solar. Door de goede ervaringen met Svea Solar hebben de twee al 10 andere klanten uit hun vrienden- en kennissenkring doorverwezen.

Geschatte besparingen

De volgende schatting is gebaseerd op het geïnstalleerd vermogen bij Alexander Schauer en Anton Pflaum van 24 zonnepanelen.

production per yearProductie per jaar

7.657 kWh

savings per yearJaarlijkse besparingen

1.485 €

Klantervaring zonnesysteem Alexander Schauer