5 voordelen van een duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Date09.03.2021
AuthorSvea Solar

Wil je graag investeren in zonnepanelen, maar wil je niet in één keer het bedrag hiervoor investeren? Betaal je zonnepanelen per maand via een duurzaamheidslening. Zo kun je direct groene stroom opwekken én besparen op je energierekening. We zetten de voordelen voor je op een rij.

Benieuwd hoeveel zonnepanelen er op jouw dak kunnen? Check de zonnecalculator.

Je betaald een klein maandelijks bedrag

Wilde je zonnepanelen op je dak leggen, dan vroeg dat om een flinke hap uit je spaargeld. Zeker tijdens deze onzekere coronatijd is dat geen prettige uitgave. Met een duurzaamheidslening hoef je geen grote investering te doen, maar betaal je de zonnepanelen af via een klein maandelijks bedrag verspreid over maximaal 10 jaar.


Je energiebesparing is hoger dan de rente van de lening

Met zonnepanelen op je dak bespaar je direct op je energierekening. Die besparing is hoger dan de vaste lage rente van 3,9%, die je over de totaalprijs van je zonnepanelen betaald. Daardoor bespaart de gemiddelde consument met een 10-jarige lening alsnog 40% op de energierekening.


Je kunt altijd extra boetevrij aflossen

Heb je een financiële meevaller? Dan kun je altijd extra aflossen op je duurzaamheidslening, zonder dat je hiervoor een boete krijgt. Zo kun je je besparing op ieder moment vergroten. Een extra aflossing regel je gemakkelijk online.


Je regelt alles makkelijk online

Aanvragen, inzien, wijzigen, extra aflossen: alles met betrekking tot je lening regel je gemakkelijk online. Zo heb je altijd en overal zicht op het verloop van je lening.


Gratis offerte aanvragen?

Benieuwd naar een lening voor jouw zonnepanelen? Vraag gratis de offerte aan en bekijk hoe jij geld kunt besparen op jouw rekening.


Svea Solar is gekwalificeerd partner van groene lening aanbieder Duurzaam Gefinancierd. Samen maken wij de aanschaf van zonnepanelen betrouwbaar en betaalbaar. De lening wordt verstrekt door Lender & Spender onder het merk Duurzaam Gefinancierd.